Sydhavn Teater. 18.03.17 – 04.05.17

Iscenesættelse: ANJA BEHRENS
Dramatiker: ELFRIEDE JELINEK
Oversættelse: MILLE MARIA DALSGAARD
Scenografi og kostumedesign: LAURA RASMUSSEN

Medvirkende: MILLE MARIA DALSGAARD

Fotograf: LARS GRUNWALD

POLITIKEN:
⭐⭐⭐⭐
“Vandringen fra rum til rum giver dramatisk dynamik, Dalsgaards kontaktsøgende Eurydike giver teksten krop og forankrer dens ordstrøm, mørket og kulden er sanseligt påtrængende.”

WEEKENDAVISEN:
“Sydhavn Teater har tidligere vist, at de med stort held mestrer at kombinere en slags gulnet og smågotisk æstetik med en minimalistisk modernitet, og i denne vandreforestilling skabes der virkelig storslåede billeder og optrin.”

DEN 4. VÆG:
⭐⭐⭐⭐
“Mille Maria Dalsgaard fører med sikker hånd sit publikum gennem en vekslen mellem kringlede, tunge monologer og abstrakt fysisk teater. Det er en teateroplevelse, hvor du skal huske at tage hjernen, varmt tøj og et åbent sind med dig.”

TEATER1:
⭐⭐⭐⭐
“I den ordrige og billedmættede forestilling overraskes man igen og igen. Eurydike er ikke en fin, æterisk, klassisk figur, men en voksen kvinde i krop og stemme, der råber, vrænger og roder rundt med balloner under kostumet.”

INFORMATION:
“[En] stærk sanselig oplevelse.”

HELLESBLOG.COM:
“Skygge (Eurydike siger) lander midt i en ophedet feminismedebat, hvor institutioner er udfordret, og kønsforskning betvivles i politiske kredse. Det har jeg tænkt på lige siden. For Eurydike siger noget om, hvorfor de her ting er vigtige.”