Aalborg Teater. 08.09.17 – 07.10.17

Iscenesættelse: ANJA BEHRENS
Dramatiker: MICHAEL FRAYN
Scenografi og kostumedesign: NATHALIE MELLBYE
Lyddesigner: JONAS HVID
Lysdesigner: KASPER DAUGBERG

Medvirkende: NIELS ANDERS MANLEY, JACOB MOTH-POULSEN, STEFFEN BERENTHZ ERIKSEN, JAKOB HANNIBAL, CASPER JUEL BERG, MARIE KNUDSEN FOGH, ENE SPOTTAG, KRISTINE ELMEDAL JOHANSEN, BOLETTE NØRREGAARD BANG

Fotograf: LARS HORN

KULTURKONGEN:
⭐⭐⭐⭐⭐
“Alletiders morsomme hæsblæsende farce med ramasjang i. […] Det kan absolut anbefales at se dette morsomme teaterstykke.”

NORDJYSKE:
⭐⭐⭐⭐
“Alle medvirkende gør i øvrigt fremragende fyldest, og som sagt må man have den dybeste respekt for deres højoktan-indsats alle tre timer igennem.”

UNGT TEATERBLOD:
⭐⭐⭐⭐
“Det er åndssvagt på den gode ”du-kan-ikke-lade-være-med-at-grine”-måde. […] Amerikaniseringen er noget, der er oppe og vende i mere og mere stigende grad, fordi mange elementer også påvirker det danske land – det er altså teater, der kan relatere til dig, og jeg vil vove den påstand, at du ikke behøver at forstå det for at finde det yderst underholdende – så det er bare at komme afsted, så længe det er muligt!”

MITAALBORG:
“Der er både elementer af storpolitik, kærlighed, alkoholisme, sardiner og også en helt del nøgenhed. Alt i alt en oplevelse, hvor publikum får mulighed for at bruge samtlige sanser. […] Det er tre timer med speederen trykket helt i bund, og man kan kun tage hatten af for den timing, indlevelse og energi som Aalborg Teaters skuespillere ligger for dagen.”